Elkosun sijalke za gojenje rastlin

25 Sep

Pri gojenju rastlin je svetloba zelo pomembna. Poleg naravne svetlobe si lahko pri tem pomagamo tudi z umetno razsvetljavo. Pri tem nam lahko pomagajo tako različne žarnice oziroma sijalke kot tudi Elkosun izdelki.

Gre za odlične magnetne dušilke za sijalke, ki poskrbijo za to, da imajo rastline, ki jih gojimo, vedno dovolj svetlobe. Več svetlobe ko rastline dobijo, bolje bodo rastle. S pomočjo kakovostnih sijalk in Elkosun magnetnih dušilk rastline tudi v notranjih prostorih lahko odlično uspevajo.

Optimalni pogoji za rast

Če želimo, da bi rastline dobro rastle, jim moramo zagotoviti čim boljše pogoje za rast. Optimalni pogoji za rast rastlin vključujejo primerno prst oziroma zemljo, ki mora biti bogata s hranili, dovolj vlage oziroma primerno zalivanje ter seveda tudi dovolj svetlobe. Tako kot gnojila poskrbijo za dobro rast, namakalni sistemi za to, da dobijo rastline dovolj vode, pa kakovostne sijalke z magnetnimi dušilkami Elkosun dobijo optimalno osvetlitev. Tako bodo kar se da dobro rastle.

Vendar, pozor: čeravno so Elkosun izdelki odlični in čeravno uporabite dobre sijalke in poskrbite za optimalne pogoje za rast rastlin, to marsikdaj še ni dovolj. Če res želimo, da bi rastline dobro rastle, je pomembno tudi to, kakšne sadike ali semena izberemo. Brez kakovostnih semen ali močnih sadik tudi v optimalnih pogojih rastline ne bodo dobro rastle.

Sadike ali semena so tako osnova za dobro rast rastlin. To pa lahko še pospešite s pravilno izbranimi substrati, gnojili, hranili, pravilno nego, ustreznim namakanjem in seveda Elkosun izdelki, ki poskrbijo za osvetljevanje rastlin.

Magnetna dušilka za sijalko

Kakšna magnetna dušilka za sijalko za osvetljevanje rastlin je najbolj primerna? Poleg preverjene kvalitete dušilke, kakršno zagotavlja blagovna znamka Elkosun, je zelo pomembno, da je magnetna dušilka primerna za določen tip in moč sijalke.

Magnetnimi dušilkami Elkosun

Pri vsaki magnetni dušilki Elkosun je zato tudi navedeno, za kakšno sijalko je primerna. Če uporabimo magnetno dušilko v kombinaciji z napačno sijalko, s tem skrajšamo njeno življenjsko dobo. Prav zaradi tega že v samem nazivi magnetnih dušilk piše, za kakšno moč žarnice je primerna:

  • Elkosun 250 W
  • Elkosun 400 W
  • Elkosun 600 W
  • Elkosun 1000 W

To je treba upoštevati tudi pri nakupu žarnice. Če ustrezno žarnico oziroma sijalko že imate, pa je treba pri nakupuj magnetne dušilke za sijalko izbrati pravo moč. V primeru, da ne veste, katera magnetna dušilka Elkosun bi bila najbolj primerna za vas in vaše rastline, pa lahko za nasvet vprašate kar v spletni trgovini, ki ponuja njihove izdelke.

Growbox za gojenje rastlin. Growbox je sistem za gojenje rastlin v zaprtih prostorih. To je šotor za gojenje rastlin v kateremu lahko sami reguliramo pogoje, pod katerimi bomo gojili rastline. Preberi več …

Podobne teme: