Akumulatorska brezkrtačna verižna žaga DEWALT 20V Max

20 Okt

Izstopajoče lastnosti

  • Visoko učinkovit brezkrtačni motor zagotavlja gladko in tiho rezanje
  • Ne potrebujemo dodatnega orodja za napenjanje verige in privijanje meča
  • Ima meč z nizkim povratnim sunkom in električno zavoro verige
  • Verižna žaga je združljiva z DEWALT-ovim sistemom orodij 20V max.

Moje izkušnje

Produkte DEWALT ne uporabljam tako dolgo kot MAKITO, toda tisto, kar sem slišal od mojega dobrega prijatelja in kolega, so skoraj samo dobre stvari. In ena od njih je, da so DEWALT-ovi produkti nekoliko cenejši od Makite.

V primerjavi z produktom Makita, ki sem ga pregledal prej, menim da ta motorna žaga ni tako dobro narejena. Ampak ne razumite me narobe; na noben način ni slaba. Pravzaprav bi v primerjavi z drugimi izdelki na tem seznamu povedal, da ta model izgleda visokokakovostno. To samo govori o kakovosti Makite.

Ko gre za zmogljivost rezanja, je ta majhna 30-centimetrska verižna žaga DEWALT DCCS620P1 prava zver. Seveda, ni tako močna ali učinkovita kot 40 ali 45-centimetrski modeli, ki sem jih pregledal prej, vendar lahko brez težav režete majhna drevesa ali velike veje.

Življenjska doba baterije je nič manj kot izjemna. Pravzaprav bi rekel, da traja nekoliko dlje kot pri prej omenjenih produktih GreenWorks. Poleg tega je izjemno lahka. Tehta samo 4kg, in povem vam lahko, da je to pomembna razlika, še posebej, če se hitro utrudite.

Ali ima DEWALT DCCS620P1 kakšne pomanjkljivosti? Seveda. Opazil sem, da ta verižna žaga uporablja kar nekaj olja za mazanje meča. In tako kot verižna žaga GreenWorks 20312 zelo hitro pušča olje. Zato vam priporočam, da žago shranjujete brez olja v rezervoarju.

Prednosti

  • Dobra rezalna zmogljivost
  • Odlično trajanje baterije
  • Zelo lahka in priročna za uporabo

Slabosti

  • Uporablja kar nekaj olja za mazanje meča
  • Nekoliko višja cena

Končna ocena

Bil sem resnično zelo navdušen nad majhno verižno žago, vendar menim, da ni za vsakogar. Po mojem mnenju je ta izdelek kot nalašč za starejše ali manjše ljudi. Če pa nameravate uporabljati verižno žago za lažja dela po dvorišču, mislim, da bi morali pogledati cenejše rešitve.

Akumulatorska brezkrtačna verižna žaga DEWALT 20V Max je opremljena z 30-centimetrskim Oregon mečem z nizkim povratnim sunkom in verigo, ki je primerna za različne naloge.

Podobne teme: