Dostava pelet na dom

25 Jan

Peleti so postali zelo popularna oblika kurjave, saj so cenovno veliko ugodnješi od kurilnega olja, hkrati pa so izdelani iz čistne lesne biomase brez kemičnih dodatkov, kar jih naredi okolju zelo prijazno gorivo.

Zaradi velikega povpraševanja po peletih, je tudi ponudba pestra in raznolika. Seveda je obsežna ponudba koristna za kupce, žal pa mnogi ponudniki prodajajo pelete vprašljive kakovosti, hkrati pa ne zgotavljajo niti osnovnega servisa kupcu, ki bi mu nakup naredil kar se da udoben in prijeten.

Številni ponudniki se poslužujejo spornega oglaševanja cen brez vštetega DDVja, tako da nas ob pogledu na račun v nos zbode cena, ki je pravzaprav 20% višja od oglaševane. Še bolj pogosto pa cena ne vključuje prevoza na dom, kar je za večino kupcev velika težava, saj sami ne premorejo tovornega vozila za prevoz, organizacija prevoza in uskljevanje med prevoznikom in prodajalcem pa je zelo nadležna stvar.

Pri MegaPeleti.si vam ponujamo pelete visoke kakovosti z ustreznimi certifikati, ki imajo ostanek pepela nižji od 0,5%, vsebujejo pa tudi manj kot 7% vlage. Pri nakupu nad tono pelet vam pelete brezplačno dostavimo v kraje, ki so od Pivke oddaljeni manj kot 30 km, torej v Postojno, Logatec, Ilirsko Bistrico, Cerknico in ostale.

Podobne teme: