Mind Lab Pro ali Optimind

24 Avg

Več ljudi me je vprašalo, kaj si mislim o Optimindu, znanem nootropiku. Na podlagi večih mnenj, ki jih lahko najdete na Googlu, nekateri ljudje raje uporabljajo Mind Lab Pro, drugi pa Optimind.

Glavna razlika je, da Optimind vsebuje kofein. Zato lahko pričakujete blage do srednje močne navale energije, ki se pri Mind Lab Pro ne zgodijo.

Ko sem prvič poskusil Optimind, je bila formula premalo dozirana, zato je bilo težko izvedeti natančno formulo izdelka. Oba nootropika imata svoje prednosti in slabosti.

Ker v nootropiku ne potrebujem dodatnega kofeina, sem večji oboževalec Mind Lab Pro-a (ki je tudi boljši).

Mind Lab Pro ali Qualia

Primerjava med Mind Lab Pro in Qualio je kot primerjava med Mercedesom in BMW. Oba sta neverjetna, gre le za vprašanje, kaj želite in kaj vaše telo potrebuje.

Qualia je zelo napreden nootropik, ki je sestavljen iz več kot štiridesetih surovin. V primerjavi z Mind Lab Pro, Qualia izstopa z 2-stopenjskim postopkom, ki vsebuje nootropike, nevro-vitamine, antioksidante, izvlečke adaptogena, aminokisline, holina in nevro-minerale.

Največja prednost Qualie je število sestavin v nootropiku. Hkrati je to tudi največja pomanjkljivost.

Naj razložim: Če ste nootropike jemali skozi daljše časovno obdobje, verjetno veste, kako se vaše telo odziva na določene nootropike. Če tega še ne veste, boste morali ugotoviti, kako različne sestavine vplivajo na vaše telo. Torej, z Mind Lab Pro nootropikom, ki ponuja pravo in zelo “čisto” formulo, boste varni.

Z Qualio pa bo veliko težje najti sestavine, ki bi lahko povzročile neželene stranske učinke.

Podobne teme: