Kovinske kritine Majde

28 Feb

Kovinske kritine se v Sloveniji uporabljajo zelo malo, podjetje kritin Majde pa je kot vzrok za to navedlo prevladovanje nezaupanja do tovrstnih vrst kritin. Ljudje namreč niso dovolj podučeni o tem, katere možne vrste kritin so na trgu in tudi niso seznanjeni s prednostimi in slabostmi določenih vrst strešnih kritin. Pri seznanjanju z različnimi vrstami strešnih kritin, med katerimi so tudi kovinske, pa vam na pomoč priskočijo strokovnjaki iz podjetja Kritine Majde.

Če obiščete spletno stran omenjenega podjetja, boste našli še več informacij o ponudbi. Hitro boste ugotovili, da vam podjetje ponuja kovinske kritine v obliki strešnika in kovinske kritine v obliki trapeza. Podjetje Bratex, na leto proizvede nekje okrog 6 miljonov kvadratnih metrov kovinskih kritin. Na voljo pa imate tri kvalitete pločevine, torej še vedno lahko izbirate med pločevinami, ki so narejene v kar najboljših jeklarnah v Evropi.

Omenili smo že kombinacije oblik kovinskih kritin, vendar pa ne pozabimo tudi na to, da si lahko izberete tudi barvo. Na voljo imate široko paleto različnih barv, med drugimi tudi imitacijo lesa, za tiste, ki jim je naravni videz najbolj všeč. Vse tri vrste pločevine so izdelane v treh različnih priznanih podjetjih, imajo pa tudi 10 ali več let garancije.

Ko boste obiskali spletno stran, si lahko ogledate tudi lastnosti vseh vrst strešnikov oziroma kritin. Če se, na primer, odločite za kategorijo kovinskih kritin v obliki trapeza, se vam bo odprla stran, kjer boste našli napisane enote za dolžino modula, višino profila, širino pokrivanja, širino plošče, maso, dolžino pločevine in minimalni naklon.

Podobne teme: